Pages

6.11.2012

Skyrimin uuden lisärin traileri julki

You didn't think that you were the only one...




Skyrimin uuden lisärin Dragonbornin traileri lupailee eeppistä lohikäärmesankarointia 1600 Microsoft pointin hintaan. Olen aika innoissani, ja sainpas taas yhden joululahjaidean lisää - itselleni siis.

Seriously, Dragonborn vaikuttaa juuri sellaiselta lisäosalta, jota itse olen odottanut kieli pitkällä. Dawnguardin vampyyriseikkailut oli ihan jees, mutta aika nopeasti pelattu läpi. Hearthfirea en edes vaivautunut hankkimaan. Dragonborn taas vei sydämeni heti alkusekunneista lähtien. Trailerissa vilahteli sellaisia rotuja, joihin en usko aiemmin edes Skyrimissa törmänneeni, ja c'mon, siinä lenneltiin lohikäärmeillä! Tuo Dragonborn Comes-veisu on muuten ihan ykkössuosikkini - laitan aina tavernoiden ja majatalojen bardit hoilaamaan sitä ja sitten fiilistelen tippa linssissä :P

Tuo Dragonpriest-elementti on muutenkin ollut tosi kiinnostava. Niiden maskien keräileminen ja ylipäätään priesteihin törmääminen on ollut sekä kiinnostavaa että vaikeaa. Tajusin meinaan tämän secret achievementin olemassaolon vasta aaaaaika kauan pelailtuani, ja meitin jo silloin, että näistä olisi kiva tietää lisää. Kaikkia priestejä ja maskeja en onnistunut haalimaan vaikka reilut 200h olen peliä paukuttanut. Veikkaanpa, että Dragonbornin myötä pelituntien määrä saattaa ihan kivasti lisääntyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti