Pages

1.12.2014

Hei Steam, ota mun kaikki rahat!

Mut pitäisi lukita johonkin mökkiin keskelle metsää, piikkilanka-aitojen ja miinakenttien taakse ilman minkäänlaisia tietoliikenneyhteyksiä joka kerta, kun Steamissa (tai Xbox Storessa tai PS Storessa) on ale.

Ilmeisesti en alitajuisesti tykkää siitä, että mun tilillä on rahaa, joten syydän sitä sitten täysin päättömästi esimerkiksi pelien alennusmyynteihin. Black Friday - Cyber Monday -alet veivät mua jälleen kerran ihan talutushihnassa.

Tähän mennessä on tullut ostettua Steamista:

Papers, Please
Transistor (joka mulla on jo Macilla, mutta käytetään nyt rahaa vielä PC-versioonkin)
This War of Mine
Deadlight (löytyy boksilta, mutta #kunhalvallasain)
Randals's Monday
Nether
Neverending Nightmares
Among The Sleep
Always Sometimes Monsters

Boksille hommasin Valiant Hearts: The Great Warin. Kirjoitan kyseisestäkin pelistä ehkä joskus jotain, jos saavutan vielä sellaisen tilan, etten ala itkeä kun ajattelen sitä. Ainiin, ja hankinhan mä vielä Plegelle The Last of Us: Remasteredin.

Ja hei, vielähän tässä ehtii pelin jos toisenkin hankkia..

E: ostin sitten vielä Plague Inc: Evolvedin early accessin, Killing Floorin, Divinity: Original Sinin, 7 Days To Dien ja Euro Truck Simulator 2:n (en todellakaan tiedä miksi piti ostaa joku rekkasimulaattori!). Mut hei, nice one, Tuuli. Money well spent.

2 kommenttia:

  1. Hauskinta tässä on se, että vasta tuo PS Storen alennusmyynti (josta ilmeisesti tuon Last of Us Remasteredin hankit) on vasta ensimmäinen varsinainen jouluale ja Steamin ja muiden joulualet tulevat vasta kohta :-D Steamissa on toki paljon alennuksia, mutta erityisesti uudemmat pelit saa yleensä muista e-kaupoista.halvemmalla joten kannattaa tsekata niistä ennen kuin ostaa Steamin puolelta.Eniten haluaisin ostaa kuitenkin aikaa noiden kaikkien pelien pelaamiseen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha,.. tiedetään :D Steamista on vaan niin kiva ja helppo ostaa. Eikä asiaa tosiaan auta yhtään se, että lisää alennusmyyntejä pukkaa koko ajan. Ja joulun jälkeenhän on taas uudet alet.. Joo, niitä ylimääräisiä tunteja vuorokauteen ostaisin itsekin mielelläni :D

      Poista