Pages

29.3.2014

Rezzed – day 1

Huh huh.

Pitkä, mutta mukava päivä takana. Mitä jäi käteen?

-Alien: Isolation (XBONE)
Sain muutaman kerran varmaan lievän sydänkohtauksen. Oikeasti, siitä tulee ihan mahtava peli, jos eivät nyt lähde ryssimään koko juttua. Pelaan huomenna lisää, ja kirjoittelen sitten ehkä jotain muka-järkevää juttua Livegamersiin.

-Hotline Miami 2 (PC)
Ei voi muuta sanoa kuin FUCK YEAH! En ehtinyt pelata kuin muutaman minuutin, koska pitkät jonot ja ja huono aikataulutus. Tätä lisää huomenna!

-Murdered: Soul Suspect (XBONE)
Tämä vakuutti mut ihan täysin. Single player -pelit ei kuole koskaan, jos ne on tulevaisuudessa puoliksikaan näin vaikuttavia.

-Eden Star
Kavereiden tekemä peli <3 Kaverit ekoilla isommilla messuilla <3 Ja oikeasti kiinnostava peli! Toivottavasti Kyle tai John ehtii jutella "virallisestikin" huomenna tai sunnuntaina.

-NEC:n wifi on järkyttävän kehno. Turha odottaa live-updeittiä.

-80's corner
Pelasin Megamania, Street Fighteria ja jotain kreisiä tekstiseikkailua. Mahtavuutta, vaikka kaikki Atarit olikin koko ajan varattuja.

-Pixel Enemy
On ne vaan hauskoja poikia

-This is England
Mainostan vielä vähän Englannin viinan hintaa: 8-pack Becksiä (0,5l) 4,99; punaviinipullo (ei edes ollut halvin) 2,99; 4-pack Guinnesia (0,5l) 3,50. Rööki on tosin kamalan kallista, 6-8 puntaa/aski.

Jatkan huomenna, nyt hajoo pää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti