Pages

13.3.2014

Ruisrock ja vuosisadan kulttuuriteko

Kävin äsken Ruissin sivuilla vilkuilemassa ensi kesän esiintyjiä, ja mitä vanhat silmäni näkivätkään.. lapsuuteni sankari THE OFFSPRING esiintyy Turussa ensi kesänä! Ei voi olla totta! En ole ikinä millään kansainvälisilläkään festareilla nähnyt tätä ala-asteikäisestä asti palvomaani bändiä, ja nyt ne tulee Suomeen. AAAAAEEEEAAAAHHHHH!!!

No näyttäähän siellä olevan myös Children of Bodom, IconaPop, Lily Allen ja Suede. Mutta hei, OFFSPRING! OFFSPRING! OFFSPRING!

[ostin just koko viikonlopun liput]

Nyt jos paikalle saataisiin vielä Rancid, Dead Kennedys, Bad Religion, Dropkick Murphy's, Fallout Boy, Hellacopters, Amy Winehouse (vaikka haudan takaa), Coheed&Cambria, Fair to Midland, Duran Duran ja Frank Sinatra, olisin musaekstaasissa ehkä loppuelämäni.



3 kommenttia:

  1. Haha, aika kovat bänditoiveet festareille:D Mut joo, jos Offspring soittaisi Smashin kokonaisuudessaan, niin sit repeäisi perse! Uudempia en ole oikein kuunnellut, mutta Smash oli yksi ensimmäisistä levyistä Greendayn Dookien kanssa, jotka tuli hankittua pikku "sklodena" :)

    VastaaPoista
  2. Hehee, tuossa on kaikki mun all time high -artistit, joita en ole vielä onnistunut näkemään livenä (paitsi Co&Can oon nähnyt kerran, mutta yksi kerta ei riitä). Smash ja Dookie oli munkin ekoja omia levyhankintoja - tosin mulla ne oli C-kasettimuodossa :D Mulla loppui aktiivinen Offspring-intoilu Americanaan, se on kyllä pirun kova teemalevy, mutta sen jälkeen ei uustuotanto ole niin hirveästi napannut.

    VastaaPoista
  3. Haha, niin tosiaan siis toi Smash oli myös mulla c-kasettina (oli veljien kans yhteinen kylläkin), mut Dookien taisin jo hankkia cd:nä:)

    VastaaPoista