Pages

13.11.2014

Miten tässä nyt näin kävi? Osa 4: Matoja!

Worms Armageddon saapui lapsuudenkotiini '99 kesällä. Ja siitäkin innostuimme veljeni kanssa aika vahvasti. Tämä alkaa jo kuulostaa siltä, että en skidinä mitään muuta tehnyt, kuin pelasin, mutta.. no.. ehkä siinä joku totuuden siemen on taustalla.

Kun GTA:ta piti paukuttaa vuorotellen, pääsimme Wormsissa molemmat pelaamaan. No, vuoroin toki, mutta TOISIAMME VASTAAN!, mikä oli ihan mahtavaa. Wormsia pelaamalla ratkottiin niin tiskikoneen tyhjennys- kuin pikkusiskon hoitovuorotkin. Tuolloin olimme jo hommanneet kotikoneellemme myös Napsterin ja Winampin (mä oon oikeesti niiiiiiin vanha!), ja musat Millencolinista Misfitsiin pauhasi aina taustalla.

Parhaiten Wormsin pelaamisesta on jäänyt mieleen matojen hauskat default-nimet, (joiden merkityksen tajusin vasta paaaaljon myöhemmin) ja aseet (ne lampaat tietty ykkösenä, sekä Banana Bomb, Holy Hand Grenade ja Old Woman). Toki myös itse nimesimme matosiamme, ja oma kaartini koostuikin usein lempibändieni jäsenten nimillä varustetuista madoista.

Paljon hienoja hetkiä tuli vietettyä Wormsin parissa, ja toisinaan niitä vietetään nostalgiamielessä vieläkin. Milencolinin Pennybridge Pioneers -albumin soidessa.

2 kommenttia:

  1. Sielläpä on hyvin ajoitettu tämä Worms-kirjoitus, kun Humble Bundlessakin tuli juuri tänään Wormsit puoli-ilmaiseksi. Itse tuli tutustuttua sarjaan ensimmäisen osan kautta ja siirryttyä siitä World Partyn kautta W 2 Armageddoniin/W Reloadediin. On ollut kyllä loistava pelisarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Worms on kyllä aina ollut ihan omaa luokkaansa. Yksi suosikeista edelleen! Ja tosiaan myös sellainen peli, jota on tosi helppo lähteä pelaamaan, mutta aika vaikea tulla mestariksi. Haastettaa siis riittää vielä nykyäänkin!

      Poista