Pages

6.5.2013

Netflix: Hemlock Grove

Tykkäsin aikoinaan American Horror Storysta kovasti, enkä millään malttaisi odottaa kakkoskauden saapumista Netflixiin. I know, kyllähän siinä tulee vierähtämään tovi jos toinenkin. Vaahtosin tästä kaverilleni, joka suositteli tsekkaamaan Netflixin oman origininaalisarjan, Hemlock Groven.


Hemlokki osoittautuikin oikein mukiinmeneväksi katseltavaksi, heti kun on päässyt yli siitä, miten ärsyttävän paljon sen ihmissusimustalaispojan näyttelijä muistuttaa Robert Pattisonia. Aika huippuja on myös Bill Skärsgård (vampyyri-Ericin pikkuveli! Iik!) ja friikkitytsy Shelley. Ja tietysti Famke Janssen. Näyttelijäntyö nyt on vähän sinnepäin, ja välillä tuleekin miettineeksi, että ihanko tahallaan tätä vedetään hyvin lähelle campin rajaa. Toistaiseksi olen kuitenkin ollut oikein tyytyväinen katselukokemukseen. Ja tosiaan 5 jaksoa on nyt plakkarissa.

Juonesta sen verran, että aika perussetillä lähdetään liikkeelle; metsästä löytyy jonkin oudon pedon riekaleiksi raatelema tyttö, outo mustalaispoika äitinsä kanssa muuttaa kaupunkiin, rikas perhe on hullu, ja kaikilla tuntuu olevan karmeita luurankovuoria kaapeissaan. Kovin paljoa ei ole vielä paljastettu, mutta juoni kuoriutuu kerros kerrokselta kuin mätä sipuli konsanaan. Ainiin, ja Eli Roth on sarjan taustajoukoissa. Se muuten selittäneekin sitä camp-meininkiä. Aika paljon Twin Peaksia on myös ilmassa. Suosittelen ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti