Pages

15.5.2013

When I drink... I play... these games!

Mikäs sen mukavampaa, kuin v*ttumaisen työpäivän jälkeen istahtaa (lue: retkahtaa) mukavalle sohvalle (ensin potkia koirat pois sohvalta), korkata kylmä kalja(keissi) ja alkaa pelata. Kokemuksen perusteella ainakin seuraava viisikko on oivaa pelattavaa humalassa.

5. Battleblock Theatre
New Found Favourite. Hauskaa ja älytöntä, tosin tietynlaisessa humalatilassa alkaa hermo mennä aikarajoitetuissa kentissä, kun motoriikka ei ole enää ihan huipussaan.

4. Counter Strike
Jos ei ota itseään turhan vakavasti, CS on mitä mainiointa känäräiskintää. Miinuspuolena ehkä turhat osumanotot, plusaa tietysti se, että "So what!?".

3. Borderlands 2
Saattaa olla, että tätä peliä kuuluu ihan oikeasti pelata lähinnä humalassa. Varsinkin multiplayaaminen joidenkin random-pellejen kanssa on jotenkin niin paljon siedettävämpää, kun veressä on vähän promilleja.

2. Skyrim
Kyllä vaan pääsee Skyrim oikeuksiinsa pienessä käkkelissä. Tunti jos toinenkin hujahtaa ihan vaan pöpöillessä ympäriinsä. Mulla on myös tapana Fus Ro Dah'ata kaikkea eteentulevaa (koska se on niiiin hauskaa) ja laittaa kaikki bardit veisaamaan Dragonborn Comes'ia.

1. Duke Nukem Forever
Tästä ei kännipeli parane. Duken vitsit kolahtaa ihan toisella lailla kuin selvinpäin, ja koko pelin sanoma tuntuu kirkastuvan kaljan ääressä. Hienoinen (lue: ei niin hienoinen) humalatila saa koko pelin vaikuttamaan niin kovin hauskalta ja kekseliäältä. Ja Dukehan vetää bisseä ihan joka käänteessä, miksei siis pelaajakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti