Pages

12.2.2014

Kuollut, kuolleempi, elävä kuollut! Dead Island!

Olin ihan unohtanut miten nautinnollista Dead Islandin pelaaminen on.

Mikään, tai no lähes mikään, ei tunnu niin mahtavalta kuin zombien mäiskiminen omin pikku kätösin tuunatuilla piikkilanka-sähkö-naula-systeemeillä. Verta, suolenpätkiä, päättömiä ruumiita ja koko kropassa tuntuvia mäjähdyksiä. Niistä on kivat pelit tehty :] Banoin ympäristö on myös ihan älyttömän nätti; niin nätti, että sitä vallan heltyy ja antaa anteeksi typerän näköiset ihmishahmot, itseään toistavat questit ja varsin tyhjänpäiväisen juonen.

Peli on mainiota viihdettä ihan itsekseenkin, mutta jos mahdollista, vielä nautittavampaa co-oppina. Mitä tässä sen enempää itsestäänselvyyksiä länkyttämään - kaljat käteen ja kaverin kanssa zombeja lahtaamaan! Yeaaaah!

6 kommenttia:

  1. Itsekin olen tykännyt molemmista Dead Islandeista todella paljon ja en osaa käsittää miksi niistä toistuvista tehtävistä on jaksettu valittaa kun se suoritetaan niin viihdyttävällä tavalla :P Juuri se kameran heiluminenkin iskuja ottaessakin tuo sen verran siellä mukana -olon, ettei voi sanoa kuin että ah! :D

    VastaaPoista
  2. Jep! Oon ihan samaa mieltä. Ei niillä tehtävien sisällöillä niin väliä, zombien mätkimisestähän Dead Islandeissa on kyse ;)

    VastaaPoista
  3. Täysin samaa mieltä teidän kanssa! Harmittaa vaan kun en ole ehtinyt vielä Riptideä koluta läpi...

    VastaaPoista
  4. Jos ykkönen maistuu, Riptide on samaa herkkua uudessa paketissa :D IMO peleillä ei ole tapahtumaympäristöjä ja (löyhähköä) pääjuonta luukunottamatta juuri mitään eroa :D

    VastaaPoista
  5. Omasta mielestäni peleillä oli sen verran eroa, että ykkösen loppupuolella käytettiin käytännössä pelkästään aseita, kun taas Riptidessä pystyi pärjäämään loppuun asti hyvin melee-aseillakin, mikä on IMO paljon hauskempi pelityyli. 50 metrin päästä ammuskelu on mielestäni tehotonta, raukkamaista ja tylsää.

    Niin jos täällä on vielä näistä peleistä tai etenkin Riptidestä kiinnostuneita, niin täällä on ainakin yksi innokas nettipelaaja :)

    VastaaPoista
  6. Totta, zombeja pitää mäiskiä, ei ammuskella :D Mut löytää Xbox-tagilla CrossedDaggerz

    VastaaPoista