Pages

14.9.2012

Project Eternity

Obsidianin sivuilla kiinnostusta ja spekulointia herättänyt laskuri on viimein paljastunut Kickstarter-projektiksi nimeltä Project Eternity. Lyhyesti sanottuna: eeppinen fantasia-rpg peliproggis toteutuu jos rahaa saadaan noin kuukaudessa kasaan reilu miljoona taalaa. Nyt kerättynä oli melkein 400k, ja summa tuntuu nousevan ihan silmissä, joten uskon kyllä vahvasti projektin saavan rahoituksensa ja pelin toteutuvan. Projektissa on mukana jengiä mm. Falloutien, Icewind Dalen ja Planescapen takaa, joten laatua lienee lupa odottaa.

Kickstarter-sivuilta löytyy muutaman minuutin kestävä video, jossa esitellään tätä mahdollisesti toteutettavaa peliä. Heput ovat päätyneet Kickstarter-tyyppiseen rahoitusratkaisuun, koska ilmeisesti tämäntyyppiselle pelille on vaikeaa saada rahoitusta. Toimimalla ilman markkinointi- ja muita koneistoja koko budjetti voidaan käyttää suoraan itse peliin ja sen maailman, henkilöiden kehittämiseen ja rakentamiseen. Varsinkin isommalla summalla backanneille on luvassa kaikenlaista kivaa: kymppitonnin panostamalla saa muun muassa kutsun julkaisubileisiin ja Obsidianin studioille pelailemaan, tonnilla saa nimetä ja suunnitella NPC:n ja satasellakin saa nimensä pelin kreditteihin. Minimipanostus on $20, ja sillä saa pelin ja määrittelemättömän in-game itemin.

Tähän voisin mahdollisesti itsekin panostaa. Harmi vaan, ettei nyt satu ylimääräistä kymppitonnia lojumaan nurkissa - pelailu Obsidianilla ja launch party nimittäin maistuisi varsin makealta. Voi siis olla että oma panostukseni jää kaksinumeroiseen lukuun. Silti, reilusti alle parikymppiä euroissa ei ole kova hinta rakkaudella ja intohimolla luodusta, varmasti laadukkaasta fantasiaroolipelistä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti